Equip de professionals

L’equip de professionals del centre de psicologia INFANS està format per llicenciats en psicologia amb formació especialitzada en psicologia infanto-juvenil amb una àmplia experiència en el treball amb infants i adolescents i les seves famílies.

La nostra vocació son sempre els nens i adolescents, acompanyar-los en moments de dificultats treballant conjuntament amb ells i les seves famílies per ajudar-los a entendre i saber què els hi passa i perquè, ajudar-los a sentir-se millor, a sentir-se capaços de fer front a les seves dificultats i preocupacions, a sentir que tenen control sobre sí mateixos i sobre allò que els hi està passant, en definitiva, que es recuperin el més aviat possible per poder continuar gaudint de la seva vida amb normalitat. Per aquest motiu els professionals del centre tenen molt present que la teràpia s’ha d’adaptar a l’infant / adolescent amb han de treballar. Les teràpies que es realitzen sempre son personalitzades.

Per experiència personal i professional sabem que els pares sempre actuen pensant en el millor pel seu fill però a vegades es presenten situacions relacionades amb els nostres fills que no sabem afrontar, que fan que ens sentim desorientats, perduts i confusos sobre què fer i com actuar sobretot per no fer mal i no danyar “emocionalment o psicològicament” al nostre fill. En aquests casos també us podem ajudar, us podem assessorar perquè torneu a recuperar la confiança i seguretat en vosaltres mateixos, solucionant aquestes situacions i esdeveniments que faran que la vostra relació pares-fills encara s’enforteixi més.

Si us trobeu en una situació on considereu que el vostre fill o vosaltres com a pares necessiteu ajuda no dubteu en contactar.

Tingueu en compte que el temps que transcorre des de la presentació del problema o dificultat fins que es demana ajuda és essencial tant per la durada de la intervenció com per la recuperació del vostre fill.