Inici

Centre de Psicologia INFANS, especialitzat en infants, joves i adults a Mataró

El centre de psicologia INFANS ofereix un servei especialitzat en psicologia Infantil, psicologia Juvenil i psicologia d’ Adults, ubicat al centre de Mataró. L’equip del centre INFANS està format per professionals col·legiats amb formació i experiència en l’àmbit de la psicologia infantil,  juvenil i d’adults.

El tractament que s’ofereix en el centre de psicologia INFANS és sempre personalitzat i adaptat a les necessitats concretes i específiques que cada situació requereix. Per aquest motiu, els professionals que treballen amb infants i joves no treballen amb adults, i viceversa. Tot sempre per garantir la millor especialització i atenció a totes aquelles famílies i persones que confien en nosaltres.

Contacta amb nosaltres !

Telf. 696 892 771 o demana visita aquí

Criar fills no és una ciència exacta, ni tan sols dins de la mateixa família. Cada nen és únic i cal aprendre a enfrontar-se als reptes de la paternitat amb determinació i flexibilitat si volem aconseguir criar nens més feliços i tenir-hi una millor relació. Igual que detectem que el nostre fill té gana, son, o que necessita que se li canviï de bolquer, hem de detectar de manera primerenca els seus patiments infantils que en aquesta etapa solen ser de tipus emocional i conductual. Nosaltres podem detectar i tractar aquestes problemàtiques i oferir-vos pautes d’actuació i claus per comprendre millor les necessitats del vostre fill. La nostra intervenció es basa en la Teràpia Cognitiu Conductual. Si us trobeu en una situació on considereu que el vostre fill o vosaltres com a pares necessiteu ajuda no dubteu en contactar amb nosaltres, us podem ajudar!

Tractem totes aquelles problemàtiques presents en aquestes etapes que poden deteriorar la relació entre pares i fills i alterar la vida diària de l’adolescent causant dany emocional i patiment al menor i el seu entorn més proper. La nostra intervenció en el cas de la població juvenil es basa sobretot en la Teràpia Cognitiu Conductual. Si us trobeu en una situació on considereu que el vostre fill o vosaltres com a pares necessiteu ajuda no dubteu en contactar amb nosaltres, us podem ajudar!

Tractem aquells desajustos emocionals i/o conductuals que poden sorgir en aquesta etapa i que interfereixen en el funcionament emocional, social i laboral, trencant l’equilibri psicològic de l’adult e impactant de manera negativa en la seva vida, dificultant que pugui dur a terme les seves activitats diàries sense dificultats i generant un gran malestar i patiment a sí mateix i/o a la seva família o entorn més proper. La nostra intervenció en el cas de la població adulta també  es basa en la Teràpia Cognitiu Conductual i la Teràpia Breu Estratègica. Si et trobes davant un problema que comença a afectar en gran mesura el teu dia a dia, que et dificulta o impedeix realitzar activitats o relacionar-te amb normalitat no dubtis en contactar amb nosaltres, et podem ajudar!

Les relacions de parella són la font de benestar més gran per a les persones. Al començament de les relacions tot és autènticament bonic i intens. No obstant això, la vida en parella comporta també dificultats, ja que moltes vegades les diferències individuals acaben en conflicte. Les parelles travessen diferents etapes en el seu desenvolupament i en la seva evolució i sovint s’han d’enfrontar amb situacions o moments difícils i estressants que moltes vegades acaben danyant i deteriorant la relació i generant diferents problemes. Un bon indicador per saber quan és recomanable la teràpia de parella és basar-se en com de satisfets us sentiu respecte a la vostra relació de parella. Quan sentiu que esteu patint i que voleu fer alguna cosa per canviar, aquest seria el moment ideal per iniciar un procés de teràpia de parella, ja que és un indicador que existeix la motivació suficient per iniciar un canvi. No dubtis en contactar amb nosaltres, us podem ajudar!

El psicòlegs som professionals especialitzats en comprendre el comportament humà, dirigim tots els nostres coneixements a ajudar els altres a superar les seves dificultats. En ocasions, com a menors o adults, ens trobem davant situacions difícils que no sabem com resoldre i que afecten a la nostra felicitat i benestar psicològic. A vegades, resulta complicat trobar les solucions i eines que necessitem. El primer pas per recuperar el benestar i la felicitat és prendre consciència de la necessitat de sol·licitar ajuda i donar el pas d’acudir a un psicòleg. És habitual sentir pors o dubtes davant d’una teràpia, pot ser difícil parlar de nosaltres mateixos, dels nostres fills o explicar els nostres problemes, però en el psicòleg trobaràs una persona en la que confiar, a qui pots explicar allò que et preocupa i que t’ajudarà a trobar les eines necessàries per sortir endavant renovat i enfortit.

Cal tenir en compte que no és necessari patir un trastorn mental per acudir a un centre de psicologia. De fet, una gran part de les consultes són per dificultats d’adaptació a situacions de la vida diària que no se saben gestionar adequadament i, per tant, provoquen malestar, patiment i deteriorament del nostre dia a dia. És bo no esperar a l’últim moment per demanar ajuda perquè l’atenció primerenca aconsegueix prevenir possibles trastorns psicològics i millorar l’estat de salut general.

Tingueu en compte que el temps que transcorre des de la presentació del problema o dificultat fins que es demana ajuda és essencial tant per la durada de la intervenció com per la recuperació.