Inici

Centre de Psicologia INFANS, especialitzat en infants i joves a Mataró

El centre de psicologia INFANS ofereix un servei especialitzat en psicologia Infantil i psicologia Juvenil, ubicat al centre de Mataró.

Es tracten totes aquelles problemàtiques presents en aquestes etapes que poden deteriorar la relació entre pares i fills i alterar la vida diària de l’infant o de l’adolescent causant dany emocional i patiment al menor i el seu entorn més proper.

Contacta amb nosaltres !

Telf. 696 892 771 o demana visita aquí

L’equip del centre INFANS està format per professionals col·legiats amb més de 15 anys de formació i d’experiència treballant en l’àmbit de la psicologia infantil i juvenil.

Els nostres tractaments es basen en la Teràpia Cognitiu Conductual tot i que també ens nodrim d’altres branques de la psicologia com la Teràpia Sistèmica.

El tractament que s’ofereix en el centre de psicologia INFANS és sempre personalitzat a l’infant/adolescent, a llurs famílies i al moment actual de la problemàtica presentada. Tot per garantir la millor atenció als menors i a les seves famílies.

Si us trobeu en una situació on considereu que el vostre fill o vosaltres com a pares necessiteu ajuda no dubteu en contactar. Cal tenir en compte que no és necessari patir un trastorn mental per acudir a un centre de psicologia. De fet, una gran part de les consultes són per dificultats d’adaptació a situacions de la vida diària que no se saben gestionar adequadament.

Tingueu en compte que el temps que transcorre des de la presentació del problema o dificultat fins que es demana ajuda és essencial tant per la durada de la intervenció com per la recuperació del vostre fill.

Psicòleg infantil

Psicòleg juvenil

Metodologia de treball