Skip to content

El centre

El Centre de Psicologia INFANS està situat en ple centre de Mataró, a pocs metres del pàrquing de la plaça dels Tereses i la parada d’autobús.

Centre de Psicologia INFANS
c/ Santa Teresa, 43 2º
08302 Mataró

Equip

L’equip de professionals del centre de psicologia INFANS està format per llicenciats en psicologia amb formació especialitzada en psicologia infantojuvenil amb una àmplia experiència en el treball amb nens i adolescents i les seves famílies.

La nostra vocació són sempre els nens i adolescents, acompanyar-los en moments de dificultats treballant conjuntament amb ells i les seves famílies per a ajudar-los a entendre i saber què els passa i perquè, ajudar-los a sentir-se millor, a sentir-se capaces de fer front a les seves dificultats i preocupacions, a sentir que tenen control sobre si mateixos i sobre el que els està passant, en definitiva, que es recuperin al més aviat possible per a poder continuar gaudint de la seva vida amb normalitat . Per aquest motiu els professionals del centre tenen molt present que la teràpia ha d’adaptar-se al nen o adolescent amb qui han de treballar. Les teràpies que es realitzen sempre són personalitzades.

Per experiència personal i professional sabem que els pares actuen sempre pensant en el millor per al seu fill però a vegades es presenten situacions relacionades amb els nostres fills que no sabem afrontar, que fan que ens sentim desorientats, perduts, confusos sobre què fer i com actuar sobretot per a no fer mal i no danyar «emocionalment o *psicologicamente» al nostre fill. En aquests casos també us podem ajudar, us podem assessorar perquè torneu a recuperar la confiança i la seguretat en vosaltres mateixos, solucionant aquestes situacions i esdeveniments que faran que la vostra relació pares-fills encara s’enforteixi més.

Si et trobes en una situació on considera que el teu fill o vosaltres com a pares necessiteu ajuda no dubteu a contactar.

Tingueu en compte que el temps que transcorre des de la presentació del problema o dificultat fins que es demana ajuda és essencial tant per a la durada de la intervenció com per a la recuperació del teu fill.

Parlem?

Si vols ampliar informació o demanar visita, envia'ns un missatge mitjançant el següent formulari de contacte i et respondrem al més aviat possible.


  Estàs interessat en:

  1. Psicologia d'adults:

  2. Psicologia infantojuvenil:


  He llegit i accepto l'avís legal i la Política de Privacitat.

  Back To Top
  Abrir chat
  Contacta con INFANS
  Hola 👋
  ¿En qué podemos ayudarte?